Nagels & Handen

De semi-permanente nagellak die elke vrouw wil

De nieuwe Sopolish Protect en Peel garandeert u prachtig gelakte nagels gedurende meer dan 14 dagen met volledige bescherming van uw natuurlijke nagels, door ze niet eens aan te raken. Sopolish Protect & Peel verwijder je in slechts enkele seconden, zonder enig contact met solventen. U kan het zelf thuis afpellen, veilig en eenvoudig, met behoud van de natuurlijke vitaliteit van uw nagels.
Dit is een lak die tussen nagellak en gel zit.

  • Perfect gelakte nagels gedurende 14 dagen
  • Langdurige hoogglanzende afwerking
  • Onweerstaanbare kleuren en matching nagellak
  • Extra sterkte voor de natuurlijke nagel (zonder buffen, frezen of vijlen)
  • Geen beschadiging aan de natuurlijke nagel

Inclusief VITAL NAILSKIN:

  • Volledige nagelbescherming
  • Eenvoudige peel-off verwijdering
  • Gedaan met afweken in solventen

sopolish-kleuren

Als u bij mij komt, zijn uw handen mijn visitekaartjes!

Manicure is een verzorging van uw nagels en handen, eerst een ontspannend warm handenbad, nagelriemen worden verzorgd, dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd, nagels worden gevijld en nagels worden met een speciale vijl gedaan zodat ze terug de natuurlijke glans krijgen of uw nagels worden gelakt met Sopolish (gellak).
De handen worden ingemasseerd door een handencreme en nagelriemen krijgen de verzorging van nagelriemolie.

Dit kan zowel voor vrouwen als voor mannen.

SPA-manicure

Handen krijgen het soms hard te verduren door zon, wind, water, reinigingsmiddelen.
SPA-manicure is een interactief systeem waarmee handen fluweelzacht aanvoelen en er bovendien soepel en glad uitzien.
Dit is een verzorging van de handen en onderarmen met een manicure, verfrissende soak, peelings, massages en paraffine bad.
Warme paraffine stimuleert de bloedsomloop en ontspant de huid en hersteld kloven en beschadigde huid, ideaal dus als u last hebt van winterhanden – reuma – droge handen.

home-5

Kunstnagels kunnen in allerlei vormen worden gevijld. De één wil lange nagels en de ander wil korte nagels. De wens van de klant staat altijd voorop!

Uiteraard zal ik je adviseren over wat het mooist bij uw handen past, of de gekozen lengte geen problemen met je werk oplevert, enz.
Steeds meer mensen brengen een bezoek aan een nagelstudio en iedereen om een andere reden. Heb je misschien een feestje? Ga je misschien trouwen of ga je naar een bruiloft? Ben je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Enz…
Het zijn veelal mensen die nagelproblemen hebben. De één is een nagelbijter. De ander heeft last van scheurende, splijtende of broze nagels. Weer een ander heeft een nagelziekte of misschien wil je alleen maar je eigen nagels laten verstevigen. Iedereen heeft haar eigen reden om haar nagels te laten doen. Bedenk het zelf maar! Wat de reden ook is, iedereen kan mooie nagels krijgen en de verandering is vaak spectaculair!
Je wilt toch goed voor de dag komen.

Handen / nagels zeggen tenslotte veel over iemand. Wanneer deze er goed verzorgd uitzien, zie je er representatief uit en zal je automatisch meer zelfvertrouwen uitstralen. Je kan met een gerust hart je handen laten zien en hoeft ze niet langer te verstoppen.
Na een bezoek aan mijn nagelstudio mogen je nagels gezien worden!

Kunstnagels met gel kunnen op de natuurlijke nagel worden gezet of met tips om de eigen nagels te verlengen.
Gelnagels kan je ongeveer 3 à 4 weken houden en daarna bijwerken .
Het is ook mogelijk om gelnagels op de tenen te laten zetten. Dit blijft ongeveer 6 weken mooi. Het is dus perfect mogelijk om dit in combinatie te doen met een voetverzorging

11052442_1552248888372843_1926941240622779419_n
Picture2
Picture3
Picture4
Picture5
Picture11
Picture10
Picture9
Picture8