Voetverzorging

Onze voeten hebben het niet gemakkelijk. De hele dag zitten ze opgesloten in schoenen. In een mensenleven dragen ze ons ongeveer 185000km ver, dat is bijna 4 keer de wereld rond. Geen toeval dus dat veel mensen ongeveer 85%, last hebben van voetproblemen.

De ProNails Foot Care lijn geven de behandeling om uw voeten te helpen die ze verdienen.

Wat houd dat in voetverzorging:

  • Voetbadje
  • Nagels knippen
  • Nagelriemen verzorgen
  • Eelt verwijderen (vijl)
  • Inmasseren van een voetencreme

Dit kan zowel voor vrouwen als voor mannen.
Geen medische pedicure.

Dit is een verzorging van voeten en onderbenen, bestaande uit een verfrissend voetenbad, peelings, massages, maskers, eelt en kloven verzorging en paraffine bad.

Dit kan zowel voor vrouwen als voor mannen.

Met voetreflexologie breng je meer en meer evenwicht in het lichamelijk, emotioneel en psychische energiesysteem. Voetreflexologie is een holistische behandelingswijze van het gehele lichaam via reflexzones gelegen op de voeten. Holistisch betekent dat het lichaam bekeken wordt als een eenheid van lichaam en geest.

De reflexpunten staan via zenuwbanen in verbinding met organen, klieren, gewrichten en spieren. Door massage en druk op de reflexzones van de voet bevordert de energie doorstroming in de overeenkomstige organen en klieren van het lichaam. Deze massage zullen ook de zenuwen aanzetten om zich te ontspannen.

Tenslotte zal het zelfgenezend vermogen van het lichaam geoptimaliseerd worden. Zo kunnen tal van aandoeningen, hoofdpijn, darmproblemen, spierpijnen, storing in het zenuwstelsel, stress, slapeloosheid verminderen en zelfs geheel verdwijnen.