Over mezelf

Uw handen of voeten laten verzorgen of het krijgen van een massage is een persoonlijke gebeurtenis. Daarom stel ik mij graag even aan u voor, zodat u mij al een beetje beter leert kennen en u zich sneller op uw gemak voelt.

Ik ben Peggy, nagelstyliste en gediplomeerd massagetherapeute. In 2006 heb ik mijn hart gevolgd en mijn opleiding tot nagelstyliste afgerond. Daarna ben ik mij gaan verdiepen in voetreflexologie en heb ik diploma’s behaald voor verschillende massagetechnieken, zoals:

  • Hot stone
  • Deep tissue
  • Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage
  • Thaïse voetmassage
  • Tachyon massage
  • Stoelmassage

Met veel plezier volg ik bijscholingen op regelmatige basis, zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste technieken.

Het is namelijk mijn missie om u te helpen en u met een voldaan gevoel te laten vertrekken. Door u met een massage of pedicure van uw pijn te verlossen of u blij te maken met verzorgde nagels. Het geeft mij voldoening om te zien dat u geniet. Dagelijks voer ik mijn job met hart en ziel uit. Alhoewel het niet voelt als werken en dat zal u ook merken.

Naast mijn eigen studio leef ik voor mijn prachtige gezin. Als moeder van 4 kinderen ken ik de hectiek van het dagelijkse leven en het belang van ontspanning en zelfzorg. Als massagetherapeute help ik u bij het vinden van de juiste balans tussen een goede fysieke en mentale gezondheid.

Wist u dat ik ook stoelmassages in bedrijven uitvoer? Een massage van 20 à 30 minuten tijdens de middagpauze verlost werknemers van pijn door een slechte houding, verbetert hun welzijn en vermindert de kans op een burn-out.

Heeft u een specifieke vraag of wens? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Ik help u graag verder.

Tot snel in mijn studio?

Peggy Hannes
Peggy HannesZaakvoerster